Блок розеток

Блок розеток RS6417, 16A, 1x5P + 2xSchuko

ROSI (#RS6417)
19,60 штука

Блок розеток RS6421, 16A и 32A, 2x5P + 4xSchuko

ROSI (#RS6421)
58,81 штука